Találkozzunk idén is a Művészetek Völgyen július 24. és augusztus 2. között Kapolcson!

admin | 2015 július 7 08:00

Házigazda zenekara leszünk idén a Fonó Budai Zeneház, a Hagyományok Háza, a KOBUCI és az általunk közösen szervezett FolkUdvarnak – kétszer adunk koncertet: egyszer Sebestyén Mártával, egyszer Bognár Szilviával és Varga István “Kiscsipással”, 9 kihelyezett FolkEmbassy-Kertem Szabadegyetemmel valamint esténként a folkkocsmában várunk minden mulatni vágyót.

“A FolkUdvar az a hely, ahol megtudod, miért izgalmas a népzene, a néptánc, kézműves-hagyományaink. A hely, ahol a kávé mellett tánccal frissítheted fel magad az előző este után, ahol tiszta szívvel énekelhetsz, ahol órákra belemerülhetsz a nemezelésbe, ahol rájöhetsz, hogy milyen önfeledten lehet népzenére bulizni. Táncolj, bütykölj, beszélgess, bulizz velünk egész nap!”

Mindemellett az eddigi évekhez hasonlóan idén is folytatódik a Népzenei karaoke a Kaláka Versudvarban, ahol 4 este (július 27., 29., 30. és augusztus 1.) is együtt énekelhetjük a hamarosan megjelenő Felsütött a nap az égre c. népzenei karaoke DVD-n is hallható dalokat.

folkudvar_plakat